מדריך לבחירת סושייה:
אחד המאכלים האהובים ביותר על ישראלים, מכל הגילאים, מכל המגזרים, בכל עיר בישראל, הוא סושי.
משנות התשעים אז החלו להיפתח סושיות שונות, הוא הפך להיות מאוד פופולארי ועד היום, משפחות, זוגות, רווקים, נוהגים לצרוך אותו, בין אם זה לארוחת צהריים ובין אם זה לארוחת ערב או במקרים אחרים.
עם השנים, בזכות הפופולאריות הרבה שלו, החלו מקומות רבים להציג גם מגשי אירוח עם סושי לאירועים שונים, פרטיים, עסקיים ואחרים.
מדובר על מגשים עמוסים בסושי מסוגים שונים עם מגוון מרכיבים וחומרי גלם ברמות שונות.
החוכמה היא לדעת איך לבחור סושייה ברמה גבוהה.
איך בוחרים סושייה?
*איכות – באופן טבעי, כמו בכל מקרה של מסעדות, בתי קפה ומקומות אחרים המציעים מזון כזה או אחר, יש לבחון את האיכות.
בין אם זה על פי המלצות וחוות דעת, מרכיבים וחומרים, מי השף של המקום ועוד.
*מגוון – על מנת ליהנות מארוחה טובה ומפנקת, רצוי לבחון את המגוון המוצע בה.
בין אם זה של סושי ובין אם זה של מנות אחרות שניתן להזמין ולצרוך.
במקרים רבים, סושיות מציעות מנות ראשונות וכן קינוחים.
*שירות – הכוונה לשירות במקום וכן שירות במקרים של הזמנה טלפונית או הזמנה באינטרנט.
*עלויות – רצוי לבחון את שאלת העלויות לארוחה כוללת, על פי כמות המשתתפים.
מפת הגעה לחברה:
מחפשים סושי רעננה ? לחצו בקישור המצורף להגיע לאתר של סיים סיים סושי
גלריית תמונות שלנו: