מדריך פיצות
כל מי שנכנס היום לפיצריה, גדולה או קטנה, יכול לראות שכבר לא מדובר במקום בו מכינים אך ורק פיצות כפי שהיה נהוג תמיד.
מדובר במקום שמציע תפריט עשיר ומגוון אשר מכיל מנות שונות, אשר יכולות להתאים לכל אחד מאיתנו, בכל שעה.
הסיבה לכך היא מאוד פשוטה, פיצות לבד כבר לא מספיקות בשביל למשוך לקוחות, ולכן בשביל למשוך לקוחות חדשים וכן לשמור על קהל לקוחות נאמן, כל פיצריה דואגת לספק שורה ארוכה של מנות נוספות מלבד תפריט הפיצות הקיים אצלה.
כיום פיצריות הן לא רק מקום אליו אנחנו הולכים בערב עם חברים בשביל לאכול משולש פיצה, כיום לא מעט פיצריות מהוות מקום בו נפגשים לארוחת צהריים עם חברים לעבודה, שותפים או בני משפחה, פיצריות זה מקום אליו אנחנו יוצאים בערב עם הילדים או יושבים בהן עם בת הזוג לדייט.
כיצד בוחרים באיזו פיצריה לשבת?
*תפריט – אנחנו נחפש פיצריה שיש לה תפריט מגוון, תפריט שכולל פיצות, סלטים, מאפים, שתייה ועוד.
*מגוון ואיכות– תפריט גדול לא מספיק, אנחנו צריכים לחפש מקום שיציע לנו מגוון של פיצות, כולל צמחוניות, טבעוניות, פיצות ללא גלוטן וכן כאלה עם תוספות שונות. כמובן שכל הפיצות צריכות להכיל חומרי גלם טריים ואיכותיים.
*שירות ואווירה – אנחנו נרצה לשבת במקום בו השירות הוא ברמה גבוהה, אדיבות וזמינות, מקום שיש בו אווירה משפחתית, נעימה ואינטימית.